Resultaten voor nbc nieuwegein

nbc nieuwegein
 
NBC Congrescentrum Nieuwegein Locaties.nl.
COVID-19 melding: Controleer of er beperkingen gelden bij de locatie. Mogelijk kloppen de capaciteit aantallen niet i.v.m. de huidige Covid-19 maatregelen. Het team van de locatie kan jou meer over vertellen over de mogelijkheden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij NBC Congrescentrum.: Blokhoeve 1 3438 LC Nieuwegein.
Hoe gaan naar NBC Congrescentrum in Nieuwegein via Bus, Sneltram of Trein Moovit. Info service alert.
Routeaanwijzingen naar NBC Congrescentrum Nieuwegein met het openbaar vervoer. De volgende lijnen hebben routes die langs NBC Congrescentrum komen. Bus: 74, 77. Sneltram: 60, 61. Hoe gaan naar NBC Congrescentrum via de Bus? Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. Van Station Culemborg, Culemborg 74 min. Van Albert Heijn XL, Utrecht 47 min. Van Stadion Galgenwaard, Utrecht 40 min. Van Station Maarssen, Stichtse Vecht 53 min. Van Station Baarn, Baarn 117 min. Van Van der Valk Hotel Vianen, Vianen 33 min. Van a.s.r, Utrecht 46 min. Van Station Geldermalsen, Geldermalsen 118 min. Van Oracle Nederland BV, Utrecht 44 min. Van Veerdienst Schoonhoven Gelkenes, Schoonhoven 77 min. Hoe gaan naar NBC Congrescentrum via de Trein? Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. Van Station Culemborg, Culemborg 81 min. Van Station Maarssen, Stichtse Vecht 77 min. Van Station Baarn, Baarn 118 min. Van Station Geldermalsen, Geldermalsen 88 min. Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij NBC Congrescentrum? De dichtstbijzijnde stations bij NBC Congrescentrum zijn.:
NBC Congrescentrum Events.nl.
In het kort. 2 evenementenhallen 33 subzalen. Innovatieve 3D en 4K-projectie. Eigen keukenteam lekkere koffie. Centraal gelegen nabij snelwegen OV. 1.200 gratis parkeerplekken. Neem contact op. Ga naar de website. Het congrescentrum waar jij centraal staat. Het NBC Congrescentrum is een moderne congres en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk.
Green Village Nieuwegein Trouw en evenementenlocatie.
Bezoekersinformatie 030 60 39 114 info@green-village.nl Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein. Over Green Village. Op de website van Green Village gebruiken we cookies. Daarmee zorgen we voor een goed werkende website. We verzamelen ook informatie over het gebruik van de website, onderzoeken het bezoekersgedrag en gebruiken deze data om je relevante content en advertenties te laten zien.
NBC Congrescentrum, the place to business Vergaderen/Feest/Congres.
NBC Congrescentrum is die partner. Het NBC Congrescentrum beschikt over 2 evenementenhallen van elk 1800 m2. De Grand Hall en de Event Hall maken de locatie uitermate geschikt voor beurzen, congressen, feesten en andere evenementen. Beide hallen zijn voorzien van de nieuwste LED-verlichting en talloze andere audiovisuele middelen.
NBC Congrescentrum Nieuwegein Archieven Nico Notarissen.
NBC De congreskalender.
NBC Congrescentrum.
Taal / Language. 50 locaties aangesloten bij DVA De locaties voldoen aan de zeven zekerheden van de DVA Vraag GRATIS informatie op bij onze locaties. The place to business. Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein is the place to business: dé evenementenlocatie waar u moet zijn voor zakelijke bijeenkomsten.
NBC Congrescentrum Feestlocatie Nieuwegein Leukefeesten.nl.
De locatie is centraal gelegen in Nieuwegein, tussen de A2, A12 en A27. Het is al jaren een instituut in de evenementenlocatie wereld en is naast the place to business, ook the place to enjoy. Bij het NBC Congrescentrum kun je goed terecht voor grote personeelsfeesten of jubileumfeesten, maar ook voor een kleiner personeelsfeest leent deze feestlocatie zich uitstekend. Het NBC beschikt over 2 grote evenementenhallen van ieder 1.800m2, 35 zalen, een ruim aanbod aan innovatieve faciliteiten en een eigen keuken. Laat je verrassen door de diversiteit aan mogelijkheden en gastvrijheid die je op deze feestlocatie vindt. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest in het NBC Congrescentrum? Neem dan contact op met de event managers van Leukefeesten.nl. Zij vertellen je graag alles over deze evenementenlocatie en de mogelijkheden voor jullie personeelsfeest. Benieuwd naar andere feestlocaties in de regio Utrecht? Bekijk deze dan hier. Details NBC Congrescentrum. aantal gasten plenair. Rondom het NBC zijn er 1200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De tram vanuit Utrecht stopt elke 7 minuten voor de deur. 1700 m 2. 1500 m 2. 256 m 2. 50 m 2. 1800 m 2. 300 m 2. Vergaderzaal 1 t/m 30.
De 10 beste hotels in de buurt van N.B.C. Exploitatie B.V. in Nieuwegein, Nederland.
Toon meer Toon minder. Nieuwegein 27, km van N.B.C. Het Koekoeksnest-Nieuwegein ligt in Nieuwegein, op minder dan 1 km van Cityplaza Nieuwegein en op 2 km van het Nieuwegein Museum Nieuwegein. Het biedt een tuin en airconditioning. Toon meer Toon minder.

Contacteer ons