Op zoek naar nbc congrescentrum?

nbc congrescentrum
 
NBC Congrescentrum, Nieuwegein.
Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 2 E-laad punten. Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken.
NBC Congrescentrum Nieuwegein 4Dotnet Events.
Code of Conduct. NBC Congrescentrum Nieuwegein. Op 28 september vindt het Xamarin Event plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. 3438 LC Nieuwegein. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neemt u de sneltram naar Nieuwegein Zuid of IJsselstein.
Google Maps.
NBC Congrescentrum Events.nl.
Het congrescentrum waar jij centraal staat. Het NBC Congrescentrum is een moderne congres en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m, 33 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events.
NBC Congrescentrum in Nieuwegein werk hier via Temper.
Home NBC Congrescentrum Werken bij NBC Congrescentrum. Blokhoeve 1, 3438LC Nieuwegein. Het NBC Congrescentrum is een moderne congres en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Wij faciliteren zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen en trainingen.
NBC Congrescentrum feestzaal Nieuwegein Reviews. Offerte. Booking. eventplanner.nl.
Like NBC Congrescentrum. Om NBC Congrescentrum te liken, moet je je eerst aanmelden. help contact evenement organiseren bruiloft organiseren communiefeest organiseren eventplanner.be eventplanner.net healthlab.nl gebruiksvoorwaarden privacy cookies adverteren. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
NBC Congrescentrum NVZ-Kennisnet.
NBC Congrescentrum the place to be in Nieuwegein.
NBC Congrescentrum beschikt over 2 evenementhallen van wel 1800m2, 30 grote en kleine vergaderzalen en een enorme buitenruimte. Toch ervaren gasten de locatie als intiem. Denk dus ook voor kleinere evenementen aan het NBC Congrescentrum. De inrichting in het NBC Congrescentrum is trendy, sfeervol en vooral flexibel.
Nieuwegein NBC Congrescentrum Smit Opleidingen Trainingen.
Tools voor testers. Dé specialist in normen en testers. 0183 60 05 20. Bedrijfsvideo en multimedia. Tarieven en prijzen. Tools voor testers. Examen inspectie elektrische arbeidsmiddelen. Tools voor testers. Vakmanschap theorie praktijk. Postcode en plaats. 3438 LC NIEUWEGEIN. 030 602 69 00. NBC is zeer goed te bereiken met de sneltram en heeft veel gratis parekeerruimte.
Google Maps.

Contacteer ons