Zoeken naar congrescentrum

congrescentrum
 
Congrescentrum De Pijler Evangelische Kerk de Pijler.
Congrescentrum De Pijler persoonlijke service voor zakelijke evenementen. Naast kerkcentrum wordt ons gebouw ook gebruikt als congrescentrum. Het gebouw leent zich uitstekend voor diverse soorten congressen, symposia, conferenties en vergaderingen al dan niet met aparte workshops of deelsessies. Vanuit het congrescentrum vinden we het erg belangrijk, dat we maatwerk leveren dus datgene aanbieden, wat op de wensen van de klant is afgestemd.
Congrescentrum Hotel Casino Sassenheim.
Menu Search NL phone-number. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. 31 252 21 90 19 31 252 21 90 19 24u bereikbaar lokaal tarief. Hèt congrescentrum van de Bollenstreek.
Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum Weekendjeweg.nl.
Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum. Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum. Bar of cafe. De getoonde foto's' geven een impressie weer van het hotel. Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum. Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen, Nederland Kamers: 218.
Congrescentrum Lumen Zwolle.
Congrescentrum Sergio 2018-08-26T0955270000.: Het congrescentrum in Zwolle. Het hart van Lumen Events wordt gevormd door het sfeervolle centrale evenementenplein dat plaats biedt aan maar liefst 2.000 gasten. Daaromheen en in de rest van het congrescentrum vindt u tal van flexibel in te delen ruimtes en volop mogelijkheden voor de organisatie van een topevenement.
World Forum. Internationaal congrescentrum in Den Haag World Forum.
World Forum is een internationaal congrescentrum in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m 2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres.
Congrescentrum, Amstelveen.
Nachtfoto van Congrescentrum Amstelveen. In 2013 is het Congrescentrum verkocht aan aannemingsmaatschappij Netjes en stond 4 jaar leeg. Anno 2017 is men bezig met een grondige heropbouw. In één deel van het gebouw komt de ABN-AMRO, nu op de Rembrandthof.
Welkom ReeHorst vergaderen, slapen en genieten in Ede.
Wat in 1885 heel klein begon in Villa ReeHorst aan de Bennekomseweg in Ede is anno 2018 uitgegroeid tot een hospitality wereld, groots en toch intiem. Mede dankzij u is ReeHorst genomineerd voor Lees verder. Hotel en Congrescentrum de ReeHorst.
ArenA Congrescentrum.
Wie is het ArenA Congrescentrum? Het op één na grootste congrescentrum in Amsterdam met in totaal 18 verschillende zalen en meer. dan 7.500 m2 hospitality ruimte. Op deze dynamische locatie vinden jaarlijks vele zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats. Wat doet het ArenA Congrescentrum?
congrescentrum Brabant Den Bosch Eindhoven Landgoed Huize Bergen.
congrescentrum in Brabant. In Brabant, op een steenworp afstand van Den Bosch, ligt het prachtige congrescentrum Landgoed Huize Bergen. Hier vindt u een warme en huiselijke sfeer, een hartelijke ontvangst en uitstekende service. Vergaderen bij Landgoed Huize Bergen is effectief samenkomen in een sfeervolle ambiance.
Veel animo voor groot nieuw congrescentrum in Eindhoven, ook PSV meldt zich Eindhoven ed.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Dossier. Pijlen. Net bin
Het gaat naast PSV onder meer om Van der Valk Hotel Eindhoven, Postillion Hotels, Libéma Vastgoed, Arcadis, Klokgebouw Cultuurhallen en enkele congresorganisaties. Over de inhoud van de ideeën die deze elf hebben voor een congrescentrum, wil Steenbakkers nu nog geen nadere toelichting geven.

Contacteer ons