Op zoek naar winkelcentrum nieuwegein?

winkelcentrum nieuwegein
 
Wereldhave verwelkomt twee nieuwe huurders in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein.
Home / News / Wereldhave verwelkomt twee nieuwe huurders in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. TWEE NIEUWE HUURDERS VOOR WINKELCENTRUM CITYPLAZA IN NIEUWEGEIN. 4 maart 2019, 0800: CET. Wereldhave heeft nieuwe overeenkomsten gesloten voor winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Er werden nieuwe contracten gesloten met Doppio ca.
Stadscentrum Nieuwegein Wikipedia.
Naast vele winkels, bevindt er zich ook Theater de Kom, de daarnaast gelegen bioscoop Wolff Nieuwegein en de centrale van de Bibliotheek Nieuwegein. Veel inwoners van Nieuwegein beschouwden het hart als kil en ongezellig. Daarom werd het complete hart herbouwd. De bouw is in 2015 volledig afgerond. Het nieuwe stadscentrum bestaat nu uit circa 155 winkels en daarmee is City plaza het grootste winkelcentrum van Nieuwegein en het op een na grootste winkelcentrum van de provincie Utrecht. Ook behoort City plaza bij de grootse deels overdekte winkelcentra van Nederland. Alleen Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam de grootste in Nederland, winkelcentrum Hoog Catharijne Utrecht en Winkelcentrum Kronenburg Arnhem zijn groter. Het gemeentehuis van Nieuwegein bevindt zich helemaal aan het oosten van City Plaza. Kantoren, woningen en andere voorzieningen bewerken. Rond City Plaza bevinden zich veel kantoren. Boven City Plaza bevinden zich appartementen en vooral ten westen hiervan laagbouw. Een deel hiervan is gesloopt in het kader van het Project Binnenstad. Later zijn er nieuwe woningen op het nieuwe gedeelte van city PLaza gekomen. Grenzend aan het centrum, ten zuidoosten hiervan in de wijk Doorslag, ligt het St.
Winkelcentrum Cityplaza VVV NL.
Meer informatie is te vinden op www.cityplaza.nl.Het winkelcentrum biedt de consument een compleet aanbod. De ruime opzet van het winkelcentrum, gecombineerd met het transparante dak dat de zon als het ware verwelkomt, geven het winkelhart van Nieuwegein een bijzonder levendige sfeer.
Koopzondag in Nieuwegein Openingstijden.nl.
Mijn Locatie Dronten. Hiermee zie je winkels in je buurt! Volgens onze informatie zijn er geen koopzondagen in de gemeente Nieuwegein. Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. De koopzondagen van winkels in Nieuwegein zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Nieuwegein terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden. Winkelcentra in Nieuwegein. Winkelcentrum de Batau.
Brand door blikseminslag bij winkelcentrum Muntplein in Nieuwegein RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
Brand door blikseminslag bij winkelcentrum Muntplein in Nieuwegein. Foto: Koen Laureij. NIEUWEGEIN Enkele woningen boven het winkelcentrum Muntplein in Nieuwegein zijn enige tijd ontruimd geweest vanwege brand. De brand brak uit door blikseminslag in de machinekamer van de liften. Meerdere brandweerauto's' kwamen erop af.
Primera Cityplaza in Nieuwegein Primera.
Terug Terug naar. Home / Winkels / Primera Cityplaza. 06 83 95 91 91. 06 83 95 91 91. Vandaag open van 830: tot 1800.: Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dit zijn de leukste winkelstraten van Nieuwegein De Digitale Stad Nieuwegein.
Het winkelcentrum biedt een ruime keuze van maar liefst 150 verschillende winkels. Je vindt er een groot aanbod van mode, beauty en schoenwinkels. Er zit onder andere een HM, CA en De Kledingfabriek. Maar denk ook aan kinder en speelgoedwinkels. Ook is er binnen in het shoppingscentrum een ruime keuze aan horecagelegenheden wat een heerlijke afwisseling biedt tijdens een dagje shoppen. Bestel een kopje koffie bij een van de koffietentjes en geniet van de gezelligheid die een stad als Nieuwegein te bieden heeft. Je vindt het winkelcentrum Cityplaza in de winkelstraat Raadstede. Winkel jij weleens in het centrum van Nieuwegein? Wat is jouw favoriete winkel? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Deel dit bericht met je vrienden. Heeft u nieuws? Whatsapp ons op: 0646139696. 2 thoughts on Dit zijn de leukste winkelstraten van Nieuwegein. 25 juni 2018 at 1346.: De gezelligheid verdwijnt als je gaat afrekenen in de parkeergarage. M van Vliet. 26 juni 2018 at 1032.: Vergeet Erfstede niet, de schoonste achterdeur van City Plaza?
Openingstijden van Frixis Shopping Center in Nieuwegein.
1 Frixis Shopping Center vestiging gevonden in Nieuwegein. U zocht: Frixis Shopping Center in Nieuwegein. Hulp nodig met het vinden van Frixis Shopping Center in Nieuwegein? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 400 1822 090, p/m.
Horecaruimte winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein VDW Horecamakelaar.
U bevindt zich hier: Home / Horeca aanbod / Horecaruimte in het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Horecaruimte in het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Nieuwegein Raadstede 68. huurprijs 57.500, per jaar. Prachtig gelegen aan de Raadstede 68 in het winkelcentrum Cityplaza te Nieuwegein vindt u deze toplocatie voor horeca.

Contacteer ons