Meer resultaten voor nieuwbouw utrecht

nieuwbouw utrecht
 
Nieuwbouw Utrecht.
op deze site vindt je een overzicht van alle projecten, zowel de projecten in de ontwikkelingsfase als projecten in verkoopfase. Huidig Aanbod Nieuwbouw Utrecht. Huurwoning Aanbod Utrecht Zoeken. Op zoek naar een hypotheek voor uw woning in Utrecht? Utrecht Hypotheek Hypotheekadvies.
The Nature EENGEZINSWONINGEN EN APPARTEMENTEN IN TERWIJDE UTRECHT.
De eengezinswoningen van The Nature liggen op 10 minuten loopafstand van Station Utrecht Leidsche Rijn. Daarbij ben je zo in het winkelcentrum Terwijde met twee winkelpleinen en winkelcentrum Vleuterweide neemt slecht 10 minuten fietsen in beslag. Even verderop ligt het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, het 2e stadshart van Utrecht, met een bioscoop, winkels en volop horecagelegheden.
Huren in Zijdebalen Utrecht.
Nieuwbouw Nederland BV kan uw persoonsgegevens verstrekken aan makelaars en/of andere geselecteerde partners van Nieuwbouw Nederland BV wanneer u zich inschrijft voor een project of zich aanmeldt voor een service of dienst. Nieuwbouw Nederland BV kan uw gegevens gebruiken voor marktanalyses op hoog abstractienivo zonder gebruik van uw persoonsgegevens.
Nieuwbouw Terwijde Stairway Terwijde.
Genieten in Utrecht. Vlakbij Stairway ligt het nieuwe Leidsche Rijn Centrum met een bioscoop, winkels, horeca en is het 2e stadshart van Utrecht. Daarbij ben je zo in winkelcentrum Terwijde met twee winkelpleinen. Winkelcentrum Vleuterweide neemt slechts 10 minuten fietsen in beslag.
Greenville Utrecht Luxe nieuwbouw appartementen woningen.
123 luxe appartementen en stadswoningen in het centrum van Leidsche Rijn, Utrecht. Privacy en cookiebeleid. A new standard in living. 123 luxe appartementen en stadswoningen in het centrum van Leidsche Rijn, Utrecht. Greenville Utrecht is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed BV 2019 disclaimer privacybeleid c ookiebeleid.
8 x nieuwbouwprojecten in Utrecht indebuurt Utrecht.
Het ene na het andere nieuwbouwproject dient zich aan in ons stadje. Om orde te scheppen in de chaos en omdat we van lijstjes houden hebben we de nieuwste nieuwbouwprojecten in Utrecht voor je op een rij gezet. /a Pagina 1 / 8. Nieuwbouw in Welgelegen.
Korenschoof Utrecht Kaatstraat.
Indien u wenst dat uw verstrekte persoonsgegevens in het geheel niet meer gebruikt worden, dan kunt u uw account laten verwijderen door een e-mail te sturen naar info @ nieuwbouw-nederland.nl. Dit Privacy Statement van Nieuwbouw Nederland BV kan worden aangepast. Check daarom regelmatig dit Privacy Statement. 3581 CG Utrecht.
Nieuwbouw utrecht Trovit.
Andere nieuwbouwprojecten in Utrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Utrecht Woningen 16 van 16 woningen beschikbaar Prijs van Euro 321.500 tot. Vergelijkbare woningen te koop: nieuwbouw appartementen water, utrecht penthouse. Rapporteren Bekijk huis. Huislijn.nl 30 dagen geleden. Uiverplein 15 GOUDA.
Bouwprojecten Gemeente Utrecht.
Van Lieflandlaan: nieuwbouw. Winkelcentrum de Gaard: herontwikkeling. Wonen in Veemarkt. Zorgcentrum Tuindorp-Oost: herontwikkeling. Beurskwartier en Lombokplein. Cartesiusdriehoek: bouw woonwijk. Dickensplaats: bouw woningen. Projecten in Leidsche Rijn. Beurskwartier en Lombokplein. Museumhotel en uitbreiding nijntje museum. Archimedeslaan 16: herontwikkeling. Utrecht Science Park.
Pracht Vleuten De Erven.
Er zijn ook heel busverbindingen naar Utrecht en de regio. De vormgeving van de woningen in deze wijk is een eigentijdse vertaling van de traditionele Nederlandse woningbouwarchitectuur. Naast de robuuste verwerking en de kleur rood van het metselwerk vallen ook de witte kaders op die als een speelse witte lijn om de woningen zijn gedrapeerd. Dit is herkenbaar voor alle projecten in Leidsche Rijn. En dit ontwerpthema hebben wij ook gehanteerd in bouwplan Pracht. Pracht bestaat zowel uit rijwoningen, vrijstaande woningen als twee onder een kapwoningen. Alle woningtypes kenmerken zich door gevels in een mooie donkerrode steen en witte lijsten die de woningen met elkaar verbinden. Zo worden de verschillende woningen bij elkaar toch een mooi geheel. In een nieuwbouwwoning is alles fris en splinternieuw. Het huis is echt helemaal van u en u bent die eerste die hier geweldige herinneringen in gaat maken. Het kopen van een nieuwbouw woning heeft vele voordelen.

Contacteer ons