Zoeken naar city plaza nieuwegein winkels

city plaza nieuwegein winkels
 
Herenmode bij Jones Jones in Nieuwegein.
Wanneer u lekker wilt komen shoppen bij Jones Jones Nieuwegein kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage onder City Plaza. Het centrum van Nieuwegein. Midden in het overdekte winkelcentrum van City Plaza vindt u Jones Jones Nieuwegein. U kunt in Nieuwegein zowel overdekt als buiten heerlijk shoppen.
Rode Winkel City Plaza De in Nieuwegein De Telefoongids.
Rode Winkel City Plaza De. Eigenaar van dit bedrijf. Rode Winkel City Plaza De in Nieuwegein. Passage 12, 3431LP, Nieuwegein. Rode Winkel City Plaza De. 030-2336305 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor vrijetijdskleding in de buurt.
T-Mobile Shop Nieuwegein City Plaza.
T-Mobile Shop Nieuwegein City Plaza. Raadstede 56 3431 HA Nieuwegein. Vandaag open van 1000: tot 1700.: Openingstijden Maandag 1200: 1800: Dinsdag 1000: 1800: Woensdag 1000: 1800: Donderdag 1000: 1800: Vrijdag 1000: 2100: Zaterdag 1000: 1700: Zondag deze week 1200: 1700.:
Nieuwegein Cityplaza Retailbooking.
Waarom winkelcentrum City Plaza? Cityplaza is een gedeeltelijk overdekt winkelcentrum in het centrum van Nieuwegein. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en heeft uitgebreide faciliteiten en services. Dit, samen met het brede aanbod van mode, schoenen en lifestylewinkels en winkels voor de dagelijkse boodschappen, maakt Cityplaza een goede optie voor elk type shopper.
Cityplaza Nieuwegein bijna vol met komst nieuwe huurders Vastgoedmarkt.
Pearle Nieuwegein Plein Wc City Plaza 5 Folder en openingstijden.
3431 LR Nieuwegein. 3431 LR Nieuwegein. Anna van Toor Fashion. City Plaza, Passage 44. 3431 LR Nieuwegein. Anna van Toor. City Plaza, Passage 44. 3431 LR Nieuwegein. Pearle Nieuwegein: winkels en openingstijden. Pearle is een opticiensketen die in 1962 is opgericht.
Intersport Twinsport Nieuwegein Intersport Twinsport.
Home / Over ons / Winkels / Intersport Twinsport Nieuwegein. Intersport Twinsport Nieuwegein. Terug naar overzicht. 3431 LA Nieuwegein. Dé sportzaak in Nieuwegein. Intersport Twinsport Nieuwegein is dé sportwinkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service en garantievoorwaarden is deze winkel bij uitstek dé specialist in onder andere voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, wintersport, indoor en hockey. Gelegen in winkelcentrum Cityplaza is dit de ideale winkel om jouw sportoutfit te scoren tijdens een gezellig dagje shoppen!
Wereldhave verwelkomt twee nieuwe huurders in CityPlaza te Nieuwegein SCN shopping, leisure, people places.
Recent opende NAME IT, Shabu To Go en ONLY een nieuwe winkel op Cityplaza. Deze nieuwe overeenkomsten laten zien dat Cityplaza sterk in trek is bij retailers. Na de komst van deze retailers zijn er in het winkelcentrum nog maar enkele units beschikbaar. Over Cityplaza Nieuwegein. Met maar liefst 170 winkels en horecagelegenheden, een centrale ligging en 7 miljoen bezoekers per jaar is Cityplaza het meest complete en veelzijdige winkelcentrum in de regio Utrecht. Cityplaza is het levendige stadscentrum van Nieuwegein, midden in het stadshart met voorzieningen zoals het theater en het Gemeentehuis. Cityplaza heeft een sterke regiofunctie en bedient naast Nieuwegein ook de omliggende plaatsen. Wereldhave is een Nederlandse beursgenoteerde belegger in vastgoed. Zij investeert in middelgrote winkelcentra in Noordwest Europa die dominant zijn in hun regio met een primair verzorgingsgebied van tenminste 100.000 inwoners. Convenient shopping staat centraal in de winkelcentra van Wereldhave. De centra zijn goed bereikbaar en hebben een breed aanbod van winkels, uitgebreide faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een mix van sterke internationale huurders met local heroes die gezamenlijk voorzien in 90% van de winkelbehoefte. Post Views: 2.296. Vorige artikel Meerdere nieuwkomers in Almere Centrum.
Winkels in City Plaza Nieuwegein Reviews op Opiness.nl.
Bedrijven en winkels in City Plaza, Nieuwegein. Passage 16, 3431LP, Nieuwegein. duidelijke uitleg, nam alle tijd voor ons. alle vragen zijn beantwoord. Passage 107, 3431LR, Nieuwegein. Ik ben nog niet in de nieuwe winkel geweest, daarom voor vernieuwing een matig cijfer.
Koopzondag in Nieuwegein Openingstijden.nl.
Zo zie je direct of je op koopzondag in Nieuwegein terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden. Winkelcentra in Nieuwegein. Winkelcentrum de Batau. Geen koopzondag in Nieuwegein?

Contacteer ons