Op zoek naar nieuwegein parkeren?

nieuwegein parkeren
 
Parkeren Nieuwegein parkeerlijn.nl.
Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op ga verder te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Ik wil parkeren in. Vul in straatnaam, plaatsnaam" of postcode of in de buurt van. Parkeren in Nieuwegein.
Praktische informatie Cityplaza.
Vandaag geopend 0930: 1800.: Bekijk alle openingstijden. 3431 HA, Nieuwegein. Navigeer direct naar de parkeergarage van winkelcentrum Cityplaza via Contact Route. Parkeergarages Oost, West, Noord. Alle uren: 250, per uur. Alle uren: 250, per uur. Alle uren: 250, per uur. dagtarief: 1500, geldt ook voor verloren kaart. Betaalmogelijkheden: munten, biljetten en PIN. Tip: vraag in het Theater en bij de horeca naar de speciale uitrijkaarten. De parkeergarage Cityplaza is open van maandag t/m zondag van 700: tot 2300: uur. Op zondag zijn de parkeergarages Stadshuis en Theater geopend van 11.00 19.00 uur. Uitrijden met een geldig parkeerbewijs kan in alle parkeergarages altijd, dus 24 uur per dag! Vragen, klachten of opmerkingen? Bel dan met ParkeerService van gemeente Nieuwegein via 030 60 46 667 of stuur een e-mail naar: info.nieuwegein@parkeerservice.nl. Doorrijhoogte: 210, meter.
Stadskaart Nieuwegein Maakt parkeren makkelijker!
Parkeren op straat. Parkeerboetes en bezwaren. Parkeren in garages. Uitrij en tijdwaardekaarten. Alles over ParkStart. Voor mobiel parkeren gebruikt u in de gebieden onderstaande zones.: Bekijk hier de actuele tarieven. Bekijk hier de parkeertijden. Bekijk hier de kaart met alle parkeerautomaten.
Parkeren Gemeente Nieuwegein.
Parkeren in de woonwijken Ook in de woonwijken streeft de gemeente Nieuwegein naar de meest gewenste parkeersituatie voor alle betrokkenen. In de woonwijken kunnen parkeerplaatsen echter structureel vol staan, in het bijzonder s avonds en s nachts als iedereen thuis is.
Parkeren Nieuwegein Cityplaza.
Vandaag geopend 0930: 1700.: Bekijk alle openingstijden. Er is onder winkelcentrum Cityplaza een groot aanbod aan parkeergelegenheden. De parkeergarages onder Cityplaza heten Oost, West en Noord. Deze zijn ondergronds aan elkaar verbonden en te bereiken via diverse entrees. De Stadshuisgarage is nabij het stadshuis en Theatergarage is bij Theater DEKOM. Ga naar contact route en kies route auto om direct naar het winkelcentrum te navigeren. Tijdens Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren kun je in Nieuwegein op sommige dagen gratis parkeren. Bekijk hier de bijzondere openingstijden: Cityplaza parkeren 2020. Parkeergarages Oost, West, Noord, Cityplaza., Alle uren: 250, per uur. Alle uren: 250, per uur. Alle uren: 250, per uur. dagtarief: 1500, geldt ook voor verloren kaart. Betaalmogelijkheden: munten, biljetten en PIN. Tip: vraag in het Theater en bij de horeca naar de speciale uitrijkaarten. De parkeergarage Cityplaza is van maandag t/m zondag van 700: tot 2300: uur.
Parkeren Nieuwegein Parkeerzones, Tarieven, PR en Handige Tips!
P1 City Plaza Bankstede 3431 HN Nieuwegein. P2 Theater Nachtwachtstede 3431 QQ Nieuwegein. P3 Stadhuis Tinnegieterstede 1 3431 HW Nieuwegein. P4 Ziekenhuis Koekoekslaan 1 3435 CM Nieuwegein. Betalen van parkeergeld kan ook met smartphone, een sms-bericht of een telefoontje. U betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd. De volgende mogelijkheden heeft Nieuwegein.: Parkeren gehandicapten Nieuwegein. Met de Europese gehandicaptenparkeerkaart mag u in Nieuwegein op straat gratis en onbeperkt parkeren op speciale gehandicapten-plaatsen en ook op de betaald-parkeren-plaatsen.
Parkeren en bereikbaarheid Gemeente Nieuwegein.
Betaald parkeren Nieuwegein Maakt parkeren makkelijker!
In verband met een upgrade van ons beveiligingssyteem zijn het E-loket en Key2Park in de nacht van zaterdag op zondag tussen 23.00 en 07.00 enkele uren niet bereikbaar. sluiten en niet meer weergeven. 030 60 46 667. Nieuwegein Straatparkeren Betaald parkeren.
Parkeertijden Nieuwegein Maakt parkeren makkelijker!
Nieuwegein Straatparkeren Parkeertijden. Tarieven Bekijk hier de actuele tarieven. Belparkeren Betalen per minuut én achteraf. In de gehele parkeerzone B2 geldt een parkeerduurbeperking van 4 uur. Dit geldt niet voor houders van een geldige parkeervergunning, bezoekersparkeerpas of Europese Gehandicaptenparkeerkaart. Gratis parkeren op straat.
Prettig Parkeren Vind de beste parkeerplek in de binnenstad!
Verder met het OV. Meerdere dagen parkeren op Schiphol? Vergelijk alle tarieven op onze Schiphol pagina. Vergelijk alle tarieven voor lang parkeren bij Schiphol Informatie niet correct? Laat het ons weten Over Ons. Prettig Parkeren levert en exploiteert dienstverlening voor actuele parkeerinformatie.

Contacteer ons