Op zoek naar appartement nieuwegein city plaza?

appartement nieuwegein city plaza
 
Wonen in Converso Nieuwegein gaat bijna van start De Utrechtse Internet Courant. Wonen in Converso Nieuwegein gaat bijna van start De Utrechtse Internet Courant.
De bouwwerkzaamheden zijn momenteel nog in volle gang en de bewoners zijn in afwachting wanneer zij hun nieuwe woning kunnen betrekken. Op dit moment zijn de bouwwerkzaamheden nog in volle gang, maar ik ben al een aantal keren gaan kijken tijdens de open dagen, aldus Inge Jansen uit Nieuwegein. Inge is 23 jaar oud en woont momenteel bij haar ouders. Ze is sinds een jaar werkzaam op de financiële afdeling bij gemeente Utrecht en is toekomstig bewoonster van een van de appartementen in het project Converso. Haar indruk over het project is erg positief. De appartementen worden hoogwaardig afgeleverd met een volledig moderne keuken, een 3 meter hoog plafond, vloerverwarming, noem maar op. Inge heeft gekozen voor een appartement in het project Converso, omdat de centrale ligging haar aanspreekt. Ze vindt het erg prettig dichtbij winkelcentrum City Plaza te gaan wonen.
Appartement te huur Nieuwegein: Veenwal 995.
De woonkamer biedt ruimte voor een zit en eethoek. Dit 2-kamer appartement is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Nieuwegein, nabij het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen. Het stadscentrum van Nieuwegein City Plaza biedt een scala aan winkels, restaurants en supermarkten.
Appartement nieuwegein cityplaza appartementen in Nieuwegein Mitula Woning.
Nieuwegein, Utrecht Te Koop Appartement 60 m 3 kamers. Op steenworp afstand van het gezellige city plaza, het stadshart van nieuwegein vind je dit 3-kamerappartement. Het appartement is in 2015 gebouwd in een t. 2 dagen, 20 uur geleden van Jaap.
Woningaanbod Markt 239 423, Raadstede 6 24 ea Nieuwegein Ik wil huren MVGM.
Terug naar overzicht Alle woningcomplexen Nieuwegein Markt 239 423, Raadstede 6 24 ea Markt 239 423, Raadstede 6 24 ea huren. Oppervlakte van 60 m tot 70 m. Inhoud van 150 m tot 175 m. Wonen in het levendige centrum van Nieuwegein.
Appartement te huur Markt, 950.
Keurig 3-KAMER APPARTEMENT met LOGGIA en EIGEN BERGING gelegen boven het winkelcentrum City Plaza in NIEUWEGEIN. Het appartement is VOLLEDIG GERENOVEERD en biedt zeer veel leefruimte. Gunstig gelegen op loopafstand van alle faciliteiten van het centrum. Foto's' Appartement Markt, Nieuwegein.
Makelaardij Nederland.
3-kamer appartement met zonnig balkon boven het centrum van Nieuwegein.
Ruim 3-kamer appartement met zonnig balkon gelegen op een gunstige locatie in het centrum van Nieuwegein! Het appartement is in het centrum van Nieuwegein gesitueerd, boven het vernieuwde winkelcentrum Cityplaza. Gelegen op de 5e, tevens bovenste woonlaag, waar men kan genieten van een fraai uitzicht.
Robot funda.
We denken dat je een robot bent. Je gebruikt funda via een netwerk dat ons wel érg vaak bezoekt. Ben je geen robot? Vul deze Captcha in en ga direct door naar funda. Zoek een bedrijfsmakelaar. Bladeren door aanbod. Over funda in business.
Huis kopen in Nieuwegein Bekijk 153 koopwoningen.
Het huis dat je wilt bekijken in Nieuwegein, is helaas niet meer beschikbaar. Gelukkig staan in dezelfde regio de onderstaande huizen nog wel te koop. Huis kopen in Nieuwegein Bekijk 153 koopwoningen. Theo Thijssenhove 10. 162 m 2 / 223 m 2 7 kamers.
Appartement nieuwegein city plaza appartementen in Nieuwegein Mitula Woning.
Prijs: Duurste eerst. Appartement nieuwegein city plaza. Nieuwegein, Utrecht Te Koop Appartement 119 m 5 kamers. De ligging van de woning is uitstekend nabij winkelcentrum city plaza en de a-2 is binnen. 2020 van Huislijn. Op de kaart bekijken. Appartement In Nieuwegein.

Contacteer ons