Meer resultaten voor city plaza nieuwegein

city plaza nieuwegein
 
Wil jij weten welke winkels je allemaal. Cityplaza Nieuwegein Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Cityplaza Nieuwegein op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Cityplaza Nieuwegein op Facebook.
Drie nieuwe huurders voor Cityplaza Nieuwegein SCN shopping, leisure, people places.
Over Cityplaza Nieuwegein. Met maar liefst 170 winkels en horecagelegenheden, een centrale ligging en 7 miljoen bezoekers per jaar is Cityplaza het meest complete en veelzijdige winkelcentrum in de regio Utrecht. Cityplaza is het levendige stadscentrum van Nieuwegein, midden in het stadshart met voorzieningen zoals het theater en het Gemeentehuis.
Nieuws Events Cityplaza Nieuwegein.
Cityplaza Nieuwegein is niet voor niets één van de gezelligste en drukst bezochte winkelcentra van Nederland. Niet alleen zijn de meeste van onze winkels zeven dagen per week geopend, er worden bovendien wekelijks diverse events, acties en andere interessante evenementen georganiseerd.
Prettig Parkeren Vind de beste parkeerplek in de binnenstad!
Parkeeradvies in uw app. Parkeeradvies op uw site. Meerdere dagen parkeren op Schiphol? Vergelijk alle tarieven op onze Schiphol pagina. Garages en terreinen. Verder met het OV. Meerdere dagen parkeren op Schiphol? Vergelijk alle tarieven op onze Schiphol pagina. Vergelijk alle tarieven voor lang parkeren bij Schiphol Informatie niet correct? Laat het ons weten Over Ons. Prettig Parkeren levert en exploiteert dienstverlening voor actuele parkeerinformatie. Het doel is parkeerinformatie voor iedereen toegankelijk en transparant te maken. Informatie Contact Parkeeradvies op uw site: maak uw eigen kaart Voor gemeenten Voorwaarden.
Vertrek zondag 23 februari 2020 om 1437: van City Plaza, Nieuwegein naar Pelgrimsweg, IJsselstein 9292.nl.
Overstappen: 0 Reistijd: 015: 017: Aankomsttijd: 1352: 1354.: City Plaza, Nieuwegein. Toon looproute Verberg looproute. Tramhalte Stadscentrum Sneltram, Nieuwegein. Vertrek: Perron A. Vervoerder U-OV Sneltram 61. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein. Tramhalte Doorslag Sneltram, Nieuwegein. Tramhalte Hooghe Waerd, IJsselstein. Tramhalte Clinckhoeff, IJsselstein.
Restaurants in Nieuwegein Kom naar Winkelcentrum Cityplaza.
Of je nu houdt van tapas, sushi of Grieks: voor iedere smaak en prijsklasse is er iets te vinden in het winkelcentrum van Nieuwegein. Om de keuze voor het juiste restaurant eenvoudiger te maken tref je hieronder een handige overzichtslijst met de restaurants in Nieuwegein.
Eten Drinken Cityplaza.
In lijn met het advies vanuit het RIVM zijn ook de nodige maatregelen voor de horeca toegepast zodat we hier samen op een verantwoorde manier kunnen genieten. Check hier de horeca maatregelen vóórdat je een van onze terrassen gaat bezoeken. Graag tot gauw op Cityplaza. 3431 HA Nieuwegein. Werken op Cityplaza.
Wereldhave strikt drie huurders voor City Plaza Vastgoedmarkt.
Volendammer vishandel Cityplaza Nieuwegein Vishandel Sannie Bont.
Naar de inhoud springen. Volendammer Vishandel Nieuwegein. Volendammer vishandel Cityplaza Nieuwegein. Voor vragen, bel ons gerust! 030 603 4126. Van harte welkom bij Volendammer Vishandel Cityplaza! Al 32 jaar zijn wij een begrip in Nieuwegein, waar we sinds 1985 zijn gevestigd in winkelcentrum Cityplaza.
Winkels in City Plaza Nieuwegein Reviews op Opiness.nl.
Zoek een dienstverlener.: Bezig met zoeken. Zoek op bedrijfsnaam of rubriek. Zoeken Even geduld. Bedrijven en winkels in City Plaza, Nieuwegein. Passage 16, 3431LP, Nieuwegein. duidelijke uitleg, nam alle tijd voor ons. alle vragen zijn beantwoord. Passage 107, 3431LR, Nieuwegein.

Contacteer ons